600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Temel Klinik Psikoloji - Kolektif- | Yeni ve İkinci El Ucuz Kitabın Ad
%30 indirimli

Temel Klinik Psikoloji

ISBN / BARKOD : 1111158432840
Üretici : St. Clements University
Yazar : Kolektif
Sayfa Sayısı : 233
Konu Psikoloji / Genel Psikoloji
Son zamanlardaki satış : 2
Davranışları gözlemlemek, günlük hayatımızın olağan uygulamalarından biridir. Sosyal yaratık ve resmi olmayan bilim adamı olarak bizler, mevcut toplumsal tecrübeleri anlamak ve toplumsal olayların geleceğini tahmin için davranış Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 15,74
Kitapsahaf Fiyatı : 11,02
Kazancınız : 4,72

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

1111158432840

Boyut

13.50x19.50

Sayfa Sayısı

233

Basım Yeri

Ankara

Basım Tarihi

2015-07

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Davranışları gözlemlemek, günlük hayatımızın olağan uygulamalarından biridir. Sosyal yaratık ve resmi olmayan bilim adamı olarak bizler, mevcut toplumsal tecrübeleri anlamak ve toplumsal olayların geleceğini tahmin için davranış gözlemlemesine güveniriz. Bundan başka toplumsal dünyayı yönlendirmek için kullandığımız stratejiler de doğrudan davranış gözlemlerinin sonuçlarından biridir.

Davranış gözlemi, klinik araştırmanın ve uygulamanın temel formudur. Gözlemin işlevi, devam eden bir dizi karmaşık davranışsal olayı, bilimsel veya klinik kararları etkileyebilecek doğru veri kümelerine dönüştürmektir. Ölçüm aracı olarak, davranış gözlemi sistematiktir, önceden belirlenmiş kategori ve kriter kümeleri tarafından yönelik ve güvenilir araştırmacılar tarafından icra edilir.

Davranış gözlemleri, doğrudan ve nesnel ölçümler olmalarının yanı sıra değerlendirme araçları olarak başka güçlü özelliklere de sahiptir.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat