600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Uygulamalı Temel Matematik 1 - Osman Unutulmaz- | Yeni ve İkinci El Uc
%3 indirimli

Uygulamalı Temel Matematik 1

ISBN / BARKOD : 3990000011862
Üretici : Detay Yayıncılık - Akademik Kitaplar
Yazar : Osman Unutulmaz
Sayfa Sayısı : 288
Konu Akademik
Günümüzde, sayısal olmayan bazı verilerin bile sayısallaştırılması ve bunlarla bir takım analizlerin yapılması eğiliminin her geçen gün biraz daha artması, matematiğin mühendislik ve fen bilimleri dışında kalan disiplinlerdeki önem Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 16,50
Kitapsahaf Fiyatı : 16,01
Kazancınız : 0,49

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

3990000011862

Boyut

13.50x20.00

Sayfa Sayısı

288

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Günümüzde, sayısal olmayan bazı verilerin bile sayısallaştırılması ve bunlarla bir takım analizlerin yapılması eğiliminin her geçen gün biraz daha artması, matematiğin mühendislik ve fen bilimleri dışında kalan disiplinlerdeki önem ve kullanımını hızla arttırmıştır. Matematiğin kullanım alanının bu şekilde genişlemesi kullanılacağı bilim dallarındaki ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte yeni eserlerin devreye girmesi ihtiyacını da beraberinde getirmiştir.

Bu kapsamda; iktisadi, idari ve sosyal bilim dallarında ihtiyaç duyulan temel matematik bilgilerini aktarmayı hedefleyen bu eserin her alt başlığında ele alınan konu anlatımı, onlarca örnek problemin çözümü ile desteklenmiştir. Ayrıca, her alt başlık için çözümü öğrenciye bırakılan alıştırma soruları verilmiş ve her bölümün sonunda da o bölümde ele alınan konuları kapsayacak bölüm sonu soruları sunulmuştur.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat