600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Yüreğindeki Yaşama Dokun - Ercan Kaşıkçı- | Yeni ve İkinci El Ucuz Kit

Yüreğindeki Yaşama Dokun

ISBN / BARKOD : 12345678290147
Üretici : Epsilon Yayınları Sahaf
Yazar : Ercan Kaşıkçı
Sayfa Sayısı : 173
Konu Edebiyat / Roman - Çağdaş Türk Edebiyatı
"Hayatımızı cennete ya da cehenneme çeviren şeyler başımıza gelen olaylar değil, bizim o olaylara gösteridiğimiz tepkilerdir. Aslında hepimiz düşüncelerimizin ürünü olan kelimelerimizin gücüne, hayata bakış açımıza göre bir Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 11,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678290147

Sayfa Sayısı

173

Dili

Türkçe

"Hayatımızı cennete ya da cehenneme çeviren şeyler başımıza gelen olaylar değil, bizim o olaylara gösteridiğimiz tepkilerdir. Aslında hepimiz düşüncelerimizin ürünü olan kelimelerimizin gücüne, hayata bakış açımıza göre bir hayat yaşarız. Mutlu ya da mutsuz, başarılı ya da başarısız, sağlıklı ya da sağlıksız olmak bize bağlı seçimlerdir. Kendi yaşamımızı kendimiz kurgular, sonra da buna kader deriz. Size bunu kanıtlayan örneklerle dolu bir motivasyon kitabı sunuyorum. Size canlı bir örnek sunuyorum: Kendi yaşamımı. Yaşamadığım şeyleri öğütlemek yerine, yaşadıklarımı paylaşmayı tercih ettiğim bir kitap bu.
Kitapta ilginizi çekecek çok şey olduğuna inanıyorum. Benim deneyimlerimin yanı sıra, anlatılanları örnekleyen öykülere, sözlere yer verdim. Bunları fotoğraflar ve karikatürlerle destekledim. Huzurlu, başarılı, sağlıklı bir yaşama kavuşmayı anlatan bu uzun öyküyü okurken hem duygulanacak hem de güleceksiniz. İçinizdeki cevheri keşfedecek, hayata çok daha olumlu ve iyimser bakmaya başlayacaksınız."
Ercan Kaşıkçı

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat