600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
2020 LGS 8. Sınıf Fen Dinamo Soru Bankası - Kolektif | Yeni ve İkinci

Tonguç Yayınları 8. Sınıf LGS Fen Bilimleri Dinamo Soru Bankası Tonguç

ISBN / BARKOD : 9786057716194
Üretici : Tonguç Akademi
Yazar : Kolektif
Sayfa Sayısı : 224
Konu Ortaokul / İlköğretim Yardımcı Kitaplar 8.Sınıf
Son zamanlardaki satış : 1
Merhaba Değerli Arkadaşım,Her takımın bir dinamosu vardır. Takımı harekete geçirir, maç kazandırır.Tonguç Yayınlarının Dinamo'sunu elinde tutuyorsun. Bu kitap seni hareketegeçirecek. Sana sınav kazandıracak.Başarının üç adımı Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 23,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

9786057716194

Boyut

190-270-0

Sayfa Sayısı

224

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2019-10-25

Kapak Türü

Karton

Kağıt Türü

1.Hamur

Dili

Türkçe

Merhaba Değerli Arkadaşım,

Her takımın bir dinamosu vardır. Takımı harekete geçirir, maç kazandırır.Tonguç Yayınlarının Dinamo'sunu elinde tutuyorsun. Bu kitap seni hareketegeçirecek. Sana sınav kazandıracak.Başarının üç adımı vardır: öğrenmek, pekiştirmek ve değerlendirmek. Bukitapta:konu Öğreten testler ile bilmen gereken konuları öğrenerek ilk adımıatacak,Pekiştiren testlerle öğrendiğin konuları sağlamlaştıracak,Ünite Tekrartestleri ile ünitelerin sonunda seçici sorularla kendini sınayarak son adımıtamamlayacaksın.

Kitapta karşılaşacakların, alıştığın testlerden biraz farklı. Her testin ilk sayfasıdikey, ikinci sayfası ise yatay olarak tasarlandı. Üstelik bütün testler yeni nesilsorulardan hazırlandı. Dinamo'da seviye seviye karşılaşabileceğin her tarzsoruyu göreceksin. Böylece adım adım başarıya yürüyeceksin. Takıldığınyerde TATS uygulamanla video çözümlere başvurmayı da unutma.Ayrıca kitabın TEPS (Tonguç Eğitim Programlama Sistemi) uyumlu. Yani tümkitap küçük adımlara bölünerek belirli süreli programlar ile kitap bitirmemodeline göre tasarlandı. İstersen adımları takip ederek kitabı küçük parçalarhalinde bitirebilir, istersen de 12-18-24 günlük Yoğun-Orta-Rahat programlarile belli sürede kitabı tamamlayabilirsin.

Başarıya giden uzun bir yola çıkıyorsun. Yanında bir Dinamo'ya her zamanihtiyacın olacak.Başarı seninle olsun.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat