600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Cins Aylık Dergi Sayı: 29 Şubat 2018 - Kolektif- | Yeni ve İkinci El U
%5 indirimli

Cins Aylık Dergi Sayı: 29 Şubat 2018

ISBN / BARKOD : 3990000029591
Üretici : Cins Dergisi
Yazar : Kolektif
Sayfa Sayısı : 62
Konu Periyodik Yayınlar / Diğer
“Suyu Biz Böyle GeçerizBizi Afet Sanırlar”Aylık Zeytin Dalı Cins, şubat sayısı ile raflardaki yerini aldı. Bu ay 29. sayısını çıkartan Cins, okurunu Cahit Zarifoğlu'nun “Suyu biz böyle geçeriz / Bizi afet sanırlar” dizeleriyle Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 7,92
Kitapsahaf Fiyatı : 7,52
Kazancınız : 0,40

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

3990000029591

Boyut

25.00x34.00

Sayfa Sayısı

62

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2018-02

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

“Suyu Biz Böyle Geçeriz

Bizi Afet Sanırlar”

Aylık Zeytin Dalı Cins, şubat sayısı ile raflardaki yerini aldı. Bu ay 29. sayısını çıkartan Cins, okurunu Cahit Zarifoğlu'nun “Suyu biz böyle geçeriz / Bizi afet sanırlar” dizeleriyle selamlıyor ve soruyor: “İnsanda teselli var mı insana?” Cins soruyor; Nihan Kaya, Kemal Sayar, Kerem Kınık cevaplıyor.

Cins Şubat Sayısı Yazarları...

Furkan Çalışkan, İsmail Kılıçarslan, Ömer Türker, Mustafa Çiftci, Ercan Yıldırım, Güray Süngü, Güven Adıgüzel, Aykut Ertuğrul, Neşe Kutlutaş, Asım Öz, Ali Emre, Mustafa Timuri, Bahadır Yenişehirlioğlu, Fatih Erbaş, Süleyman Unutmaz, Muhammed Berdibek, Zeynep Tuğçe Karadağ ve Özkan Gözel Cins Şubat 2018 sayısının başlıca yazarları…

Sevilen Köşeleriyle Cins

“3 Soruda” köşesinin şubat ayı konuğu Münir Üstün, “Neden okuyalım”, “Ne okuyalım”, “Nasıl okuyalım” sorularını Cins okuru için cevaplıyor. “5N1K” köşesinde ise Arda Arel, Knut Hamsun'u ve usta kalemin Açlık kitabını masaya yatırıyor. Orta sayfada Nizar Kabbani, Cins Kafalar'da ise Ülkü Tamer meraklısı okurunu bekliyor. “18 Soruda” köşesinde işe Orhan Hakalmaz var.

Derviş Zaim ve Derya Türkan Söyleşileri...

Betül Durdu, Cins Şubat 2018 sayısında Tabutta Rövaşata, Balık, Filler ve Çimen gibi filmlerin usta yönetmeni Derviş Zaim ile bir yönetmenin ilhamını, film yaparken adımlanması gereken izleği, diğer sanatların sinema ile olan ilişkisini, gelenekle post-modern çağ arasında sinemayı, film-mekân ilişkisini ve Türk sinemasının geleceğini konuşuyor. Rıdvan Tulum ise klasik kemençe üstadı Derya Türkan ile Klasik Türk Müziğinin Osmanlı'daki yeri, Batı'nın Türk Müziği'ne bakışı, ülkemizde sanata olan ilgi ve sanatçının her istediğini yapmakta özgür olup olmadığı üzerine söyleşiyor.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat