600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Highway Student's Book Word Power B-1 - Kolektif | Yeni ve İkinci El U
%20 indirimli

Highway Student's Book Word Power B-1

Ages 9-13

ISBN / BARKOD : 9786058113220
Üretici : Biyosistem Yayıncılık
Yazar : Kolektif
Sayfa Sayısı : 150
Konu Akademik
Eğitim / Dil Öğrenimi
İngilizce eğitimi; gramer çalışmaları, metin okuma, çeviri ve kelime çalışmaları ile bir bütün halinde gerçekleştirilmelidir. İngilizce eğitiminin unsurlarından herhangi birisinin önemsenmemesi durumunda başarısızlık Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 37,04
Kitapsahaf Fiyatı : 29,63
Kazancınız : 7,41

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

9786058113220

Boyut

16.00x24.00

Sayfa Sayısı

150

Basım Yeri

Isparta

Basım Tarihi

2018-11

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

1. Hamur

Dili

Türkçe

İngilizce eğitimi; gramer çalışmaları, metin okuma, çeviri ve kelime çalışmaları ile bir bütün halinde gerçekleştirilmelidir. İngilizce eğitiminin unsurlarından herhangi birisinin önemsenmemesi durumunda başarısızlık kaçınılmazdır. Kelimeler dil öğrenmenin en önemli ve stratejik unsurlarıdır. Kelime bilgisi zayıf olduğunda gramer bilgisinin de bir anlamı kalmamaktadır. Bu nedenle İngilizce öğrenmede gramer çalışmalarından çok kelime haznesini arttırmaya yönelik çalışmalara ağırlık verilmelidir. Kelime öğrenme sadece ezberleme yöntemleriyle başarılamaz. Kelime öğrenmenin farklı aktiviteler ile desteklenmesi ve günlük yaşamın içerisine dâhil edilmesi gerekmektedir.

Highway Student's Book Word Power B-1 kitabı, İngilizce kelimelerin kalıcı olarak hafızamıza yerleşmesi için eğlenceli bir yöntemi uygulamaktadır. Çünkü insan beyni, kendisini rahat hissettiği ve stresten uzaklaştığı anlarda öğrenmeye daha açıktır. Bu serideki kitaplarda yer alan eğlenceli aktiviteleri uygulayarak, İngilizce kelimelerin zihninize nasıl yerleştiğini gördüğünüzde bu bilimsel gerçeği daha iyi anlayacak ve tecrübe edeceksiniz.

Biyosistem Eğitim Araştırmaları Grubu

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat