600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
SineCine Sayı 2017/2 - Kolektif- | Yeni ve İkinci El Ucuz Kitabın Adre
%25 indirimli

SineCine Sayı 2017/2

ISBN / BARKOD : 3990000029217
Üretici : Dipnot Yayınları
Yazar : Kolektif
Sayfa Sayısı : 200
Konu Periyodik Yayınlar / Sanat
Bütün sorunlara rağmen, sinemamız çok çarpıcı eserler vererek ilerlemeye devam ediyor. Bir yandan komedi filmleriyle gişe rekorları kırılırken, diğer yandan uluslararası şöhret kazanmış bir grup yönetmenin peşi sıra genç bir Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 10,00
Kitapsahaf Fiyatı : 7,50
Kazancınız : 2,50

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

3990000029217

Boyut

16.00x24.00

Sayfa Sayısı

200

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2017-11

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Bütün sorunlara rağmen, sinemamız çok çarpıcı eserler vererek ilerlemeye devam ediyor. Bir yandan komedi filmleriyle gişe rekorları kırılırken, diğer yandan uluslararası şöhret kazanmış bir grup yönetmenin peşi sıra genç bir kuşağın gelişine tanık oluyoruz. Üniversite öğrencileri de daha eğitimleri sürerken festivallerde boy göstermeye başladılar. Filmler, festival ve şenlikler, ulusal ve uluslararası ödüller… Üniversitelerde sinema programları giderek artıyor; yalnızca lisans düzeyinde değil, yüksek lisans ve doktora programlarının sayısı da azımsanacak gibi değil. Yabancı dildeki bilimsel yayınların yanı sıra, konferanslara ve benzeri etkinliklere Türkiye'den katılım dikkat çekici.

Ancak, iyimser olmak için acele etmek doğru değil. Bunun bazı bakımlardan ortaya kalabalık ve “yamalı” bir manzara çıkardığını söyleyebiliriz. Bir kurum olarak sinema, elbette yapım-üretimdeki verimliliğini kısmen de olsa eğitim kurumlarında biriken bilgi ve deneyimden devşiriyordur. Yine de, cevap bekleyen can alıcı sorunlar var.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat