600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Kraliçe Loana'nın Gizemli Alevi - Umberto Eco- | Yeni ve İkinci El Ucu

Kraliçe Loana'nın Gizemli Alevi

ISBN / BARKOD : 12345678299098
Üretici : DOĞAN KİTAP SAHAF
Yazar : Umberto Eco
Sayfa Sayısı : 445
Konu Edebiyat / İtalyan Edebiyatı
"Hayatınızla ilgili bir şeyler yaz' dedi Paola. 'Yirmi yaşındayken neler yapıyordun?' Şöyle yazdım: 'Yirmi yaşındaydım. Kimsenin, bu yaşın en güzel yaş olduğunu söylemesine izin vermem.' Doktor, komadan çıktığımda aklıma ilk gelen Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 10,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678299098

Boyut

13.50x19.50

Sayfa Sayısı

445

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2005-10

Çeviren

Şemsa Gezgin

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

"Hayatınızla ilgili bir şeyler yaz' dedi Paola. 'Yirmi yaşındayken neler yapıyordun?' Şöyle yazdım: 'Yirmi yaşındaydım. Kimsenin, bu yaşın en güzel yaş olduğunu söylemesine izin vermem.' Doktor, komadan çıktığımda aklıma ilk gelen şeyin ne olduğunu sordu. Şöyle yazdım: 'George Samsa bir sabah uyandığında kendini yatakta kocaman bir hamamböceğine dönüşmüş olarak bulur.'"
"Kraliçe Loana'nın Gizemli Alevi, geçmişi arayışın romanı. Bir romanın sınırlarını aşan, büyüleyici bir deneme. Gölgelerin doldurduğu, Don Bosco'nun ve Lili Marlen'in sesiyle canlanan bir sahne, bir Broadway sahnesi. Savaş sonrası belleğine kaygı dolu, sürükleyici bir yolculuk."
- Gazetta di Parma-
"Kraliçe Loana'nın Gizemli Alevi, bir yaşamöyküsü değil, bir kuşağın anılarından oluşmuş bir kitap. Masallarla, yazınsal alıntılarla ve halk şarkılarının sözleriyle harmanlanmış bir öykü. Miki Fare, Mandrake, Mussolini ve göğüsleri çıplak Josephine Baker... İkinci Dünya Savaşı yılları İtalyası'yla ilgili her şey."
- La Stampa-
"Yaş, bellek ve nostalji. Bu kez Umberco Eco hiç olmadığı kadar iğneleyici ve çağdaş."
- Times-

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat