600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Kur'an Öğreniyorum - Naime Gül | Yeni ve İkinci El Ucuz Kitabın Adresi
%35 indirimli

Kur'an Öğreniyorum

ISBN / BARKOD : 9786059019316
Üretici : Furkan Yayınevi
Yazar : Naime Gül
Sayfa Sayısı : 48
Konu Çocuk Kitapları / Din Eğitimi
Son zamanlardaki satış : 1
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla, Müminlere acıyarak merhameti ile hakikatlere erdiren Allah'u Teala Hazretlerine sonsuz selamlar olsun. Efendimiz Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) âl ve ashabına, onlara tabii olanlara selam olsun. Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 13,00
Kitapsahaf Fiyatı : 8,45
Kazancınız : 4,55

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

9786059019316

Boyut

19.50x28.50

Sayfa Sayısı

48

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2017-10

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

1. Hamur

Dili

Türkçe

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla, Müminlere acıyarak merhameti ile hakikatlere erdiren Allah'u Teala Hazretlerine sonsuz selamlar olsun. Efendimiz Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) âl ve ashabına, onlara tabii olanlara selam olsun. İnsanlar yaradılışları icabı kendilerini tanımak mecburiyetindedirler.

Gerçek mutluluk ve huzuru yakalayabilmek için özüne yönelik emir ve yasakları bilip, ruhunun gıdasını vermesi gerekir. Bu da ancak Kur'anı Kerimi öğrenip, okuyup emirlerini yerine getirmekle mümkün olur. Resulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) "Sizin en hayırlınız Kur'an-ı öğrenen ve öğreteninizdir" buyurmuştur. Bu güne kadar bu konuda çalışma yapmış kıymetli kardeşlerimizi candan tebrik ve takdir ediyorum. Ancak okuma yazma bilmeyen minik yavrularımızın da kolay ve zevkle Kur'an-ı Kerimi okumalarını istedik.

Bu amaçla çeşitli şekillerle onlara hitap edip, konuları kolaydan zora doğru sıraladık. Böylece ilk kitabımız Kur'an Alfabesinden sonra Kur'an Öğreniyorum Kitabımızı hazırladık. Kolay ve zevkle öğreniyorsanız mutluyum.
Tevfik, inayet ve hidayet Allah'tandır.

Naima Gül Emekli İlkokul öğretmeni

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat