600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Mevlana'dan Goethe'ye Sevgi Köprüsü - Mustafa Akgün- | Yeni ve İkinci

Mevlana'dan Goethe'ye Sevgi Köprüsü

ISBN / BARKOD : 12345678299791
Üretici : PANAMA YAYINCILIK SAHAF
Yazar : Mustafa Akgün
Sayfa Sayısı : 312
Konu Edebiyat / Tarihsel Romanlar
İlk insandan bugüne aşk insanın hayatında hep olmuştur. Fert olarak da cemiyet olarak da olmuştur. Yaratılmışa aşk olarak da, ilâhî aşk olarak da olmuştur. Şark edebiyatının en başta gelen teması aşktır. Şarkta aşk temasını Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 9,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678299791

Boyut

13.50x21.00

Sayfa Sayısı

312

Basım Yeri

Ankara

Basım Tarihi

2015-02

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

İlk insandan bugüne aşk insanın hayatında hep olmuştur. Fert olarak da cemiyet olarak da olmuştur. Yaratılmışa aşk olarak da, ilâhî aşk olarak da olmuştur.

Şark edebiyatının en başta gelen teması aşktır. Şarkta aşk temasını işleyen pek çok edip ve şair vardır. Onlardan biri muhakkak Mevlana'dır. Divan-ı Kebir ve Mesnevi adlı eserleri okuyanları aşk ateşinin alevlerine doğru savurmaktadır. Batıda da aşk temasını işleyenler vardır. Onların başında da Alman şairi Goethe gelmektedir.

Mevlana ve Goethe'nin en büyük ortak paydaları aşktır, sevgidir. Bu romanda bu iki dev şahsiyetin eserlerinden yansımalar göreceksiniz. Bunlar insanın gönül ve zihnini nurlara gark edecek yansımalardır. Yine bu romanda Mevlana'nın gerisinde bizim insanımızın, Goethe'nin gerisinde de Alman insanının kesitlerini bulacaksınız.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat