600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!

Mutluluk - cep boy

ISBN / BARKOD : 4239722494766
Üretici : REMZİ KİTABEVİ SAHAF
Yazar : Zülfü Livaneli
Sayfa Sayısı : 448
Konu Edebiyat / Türk Edebiyatı
Yaşar Kemalin önsözüyle Amerikada, Fransada ve İtalyada ödül kazanan, 26 dile çevrilen, milyonlarca kişinin okuduğu ve filmini izlediği başyapıt. Günümüz Türkiyesinin içinden bıçak gibi geçen bu romanda üç kişiyle tanışıyoruz. Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 10,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

4239722494766

Boyut

13.50x20.00

Sayfa Sayısı

448

Basım Yeri

İstanbul

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Yaşar Kemalin önsözüyle
Amerikada, Fransada ve İtalyada ödül kazanan, 26 dile çevrilen, milyonlarca kişinin okuduğu ve filmini izlediği başyapıt.
Günümüz Türkiyesinin içinden bıçak gibi geçen bu romanda üç kişiyle tanışıyoruz. Van gölü kıyısındaki kasabada, tecavüze uğramış olan on yedi yaşındaki Meryem, evlerinin izbe denilen ambarına kilitlenmiş durumda yazgısını düşünmektedir. İstanbulun tanınmış profesörlerinden Harvard mezunu ve varlıklı İrfan Kurudal, Boğaza bakan evinde yaşamını kökten değiştirme planları yapmaktadır. Cemal ise Gabar dağlarında PKK takibinde, ateş altındadır. Yaşam bu üç kişinin yolunu garip bir rastlantıyla birleştirir ve birbirlerinin ruh fırtınalarını daha yakından tanırlar. Mutluluk hem bir dönem romanı; hem kentiyle kasabasıyla, İstanbulu ve Egesiyle bugünkü Türkiyenin tanığı, hem de anlattığı kişilerin psikolojik derinliklerine ulaşan bir başyapıt. Meryemi, İrfanı ve Cemali hiçbir zaman unutamayacaksınız.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat