600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
2020 KPSS Baba Zümre Türkçe Notları - Onur Tohum | Yeni ve İkinci El U
%30 indirimli

2020 KPSS Baba Zümre Türkçe Notları

ISBN / BARKOD : 9786053298731
Üretici : Uzman Kariyer Yayınları
Yazar : Onur Tohum
Sayfa Sayısı : 224
Konu
Geleceğini şekillendirdiğin zorlu süreçte senin işlerini kolaylaştıracak bir Türkçe konu anlatım kitabı hazırladım. Yapman gereken sistematik olarak hazırladığım konu anlatım kitabından canlı dersleri takip etmek ve konu bitiminde Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 34,90
Kitapsahaf Fiyatı : 24,43
Kazancınız : 10,47

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

9786053298731

Boyut

190-275

Sayfa Sayısı

224

Basım Tarihi

2019-09

Kapak Türü

Karton

Kağıt Türü

1.Hamur

Dili

Türkçe
Geleceğini şekillendirdiğin zorlu süreçte senin işlerini kolaylaştıracak bir Türkçe konu anlatım kitabı hazırladım. Yapman gereken sistematik olarak hazırladığım konu anlatım kitabından canlı dersleri takip etmek ve konu bitiminde yine sana özel olarak hazırladığım Türkçe soru bankasındaki testleri çözmek.

Konu anlatım kitabının mantığı seni yormadan,örneklere boğmadan işin mantığını sistemli bir şekilde kavratmak. Hadi o zaman ne duruyorsun seninle ilk üniteden hemen ders çalışmaya başlayalı çünkü ben çok sabırsızlanıyorum.

Bu çalışma esnasında benden desteklerini esirgemeyen Baba Zümre'nin isim babası Osman Çetin'e, daha geçen hafta evliler kervanına katılan Sabri Çetin'e (benden önce nasıl evlenebildi?), yine bu çalışmada inanılmaz efor sarfeden Hatice Koçak'a (gerçekten yoruldu, patrona söyleyelim tatile çıksın) Baba Zümre'nin tüm baba yazarlarına ve dizgi ekibine, Annem Hüsne Tohum'a, Babam Mustafa Tohum'a (annemle babam neden bizim adımız geçmiyor diye diğer kitapta alındılar.) ve tüm hayatımda iyisiyle kötüsüyle iz bırakan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürü bir borç bilirim.

Daha güzel yarınlarda ve daha güzel yerlerde görüşmek ümidiyle....

Onur Tohum
Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat