600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
2020 KPSS Baba Zümre Ölçme ve Program Notları - Orhan Kaya | Yeni ve İ
%30 indirimli

2020 KPSS Baba Zümre Ölçme ve Program Notları

ISBN / BARKOD : 9786053299028
Üretici : Uzman Kariyer Yayınları
Yazar : Orhan Kaya
Sayfa Sayısı : 160
Konu Eğitim / Sınavlara Hazırlık Kitapları / KPSS Kitapları
Değerli öğretmen arkadaşlarım; Ölçme ve Değerlendirme dersi toplamda dört üniteden oluşup sınavda karşımıza 12 soru ile çıkmaktadır. Birinci ünite dersin çekirdeği denilebilir. ”Ölçmenin Temel Kavramları” ünitesinden her yıl Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 29,90
Kitapsahaf Fiyatı : 20,93
Kazancınız : 8,97

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

9786053299028

Boyut

19.50x27.50

Sayfa Sayısı

160

Basım Yeri

Ankara

Basım Tarihi

2019-09

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

1. Hamur

Dili

Türkçe

Değerli öğretmen arkadaşlarım;

Ölçme ve Değerlendirme dersi toplamda dört üniteden oluşup sınavda karşımıza 12 soru ile çıkmaktadır. Birinci ünite dersin çekirdeği denilebilir. ”Ölçmenin Temel Kavramları” ünitesinden her yıl ortalama 3-4 soru gelmektedir. ”Ölçme” ve “Değerlendirme” konu başlıklarına dikkat edilmelidir. İkinci ünitemiz olan “Ölçmede Hata ve Ölçme Araçlarının Nitelikleri” konularından her yıl ortalama 3-4 soru gelmektedir. ”Güvenirlik” ve “Geçerlik” konu başlıklarına dikkat edilmelidir. Üçüncü ünite “Eğitimde Kullanılan Ölçme Araçları ve Değerlendirme Yaklaşımları “konularından her yıl ortalama 2-3 soru gelmektedir. Özellikle “Test Türleri” ve “Portfolyo Değerlendirme” konu başlıklarına dikkat edilmelidir. Son ünitemiz “İstatistik” konusundan her yıl ortalama 3-4 soru gelmektedir. ”Merkezi Dağılma ve Değişim Ölçüleri”, ”Standart Puan ve Başarı Karşılaştırması”, ”Madde Analizi” konu başlıklarına dikkat edilmelidir.

Program; genel olarak yapılması gereken işin bölümlerini her bölümün yapılış sırasını, zamanını ve nasıl yapılacağını gösteren bir tasarıdır. Öğrenen merkezli bir eğitim anlayışının ülkede benimsenmesi ve bunu pratik olarak sınıflarda uygulama görevi siz değerli öğretmenlerimize düşmektedir.

Baba Zümre ders notları ile “Konuları en iyi şekilde ve açıklayıcı özet ifadelerle adaylara nasıl aktarabiliriz?” sorusuna yanıt oluşturduk. Çalışmalarımızın siz değerli öğretmen adayı arkadaşlarımıza ışık tutması dileğiyle….

Bu zorlu süreçte tüm adaylara başarılar dileriz.

Orhan Kaya

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat