600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Öykülem Dergisi Sayı: 9 Yaz 2017 - Kolektif- | Yeni ve İkinci El Ucuz

Öykülem Dergisi Sayı: 9 Yaz 2017

ISBN / BARKOD : 3990000071797
Üretici : Öykülem Dergisi
Yazar : Kolektif
Sayfa Sayısı : 96
Konu Periyodik Yayınlar / Edebiyat
Yeni sayıda on bir öykü var. Bahri Vardarlılar, Deniz Depe, Erdem Özgül, Erkmen Özbıçakçı, Eyüp Tosun, Halil Yörükoğlu, Harun Kapan, Kübra Kopya, Mustafa Orman, Spencer Holst (Çev: İrem Uzunhasanoğlu), Yalçın Tecimer ve Yeliz Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 9,90

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

3990000071797

Boyut

16.00x24.00

Sayfa Sayısı

96

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2017-09

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Yeni sayıda on bir öykü var. Bahri Vardarlılar, Deniz Depe, Erdem Özgül, Erkmen Özbıçakçı, Eyüp Tosun, Halil Yörükoğlu, Harun Kapan, Kübra Kopya, Mustafa Orman, Spencer Holst (Çev: İrem Uzunhasanoğlu), Yalçın Tecimer ve Yeliz Baloğlu bu sayının öykücüleri.
İki soruşturma bekliyor okuru. Birisinde 1952 yılında İnci Mecmuası'nda Sait Faik'e sorulmuş sorular aynen Necati Tosuner'e sorulmuş. İkinci soruşturmanın adı: “İkinci Kitap”. Katılan yazarlar: Murat Özyaşar, Gökçe Bezirgan, Hakkı İnanç, Mukadder Gemici, Ferhat Özkan ve B. Nihan Eren.

Edgar Allen Poe ve Charles Dickens'ın metinlerarası ilişkilerini inceleyen Katie Bell yazısını Hivren Demir-Atay çevirdi. Tim Winton, “Dönüş” kitabıyla (Yüz Kitap) ilk kez Türkçe'de. Serra Çiftkurt yazarla hem söyleşi yaptı hem de söyleşiyi çevirdi.

Orçun Ünal, bu sefer Sami Baydar öyküleri üzerine kalem oynattı. Öykülem'in köşelerinden biri olan “Öyküden Uyarlamalar” köşesinin bu sayıdaki konuğu Fatoş Usta, bir Antonioni filmi olan ve Cortázar'ın öyküsünden uyarlanan “Cinayeti Gördüm / Blow Up (1966)” filmi üzerine yazdı.

Yeni kapak ve iç tasarımımızla raflardayız.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat