600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Özgürlüğe Uçuş - Delia Steinberg Guzman- | Yeni ve İkinci El Ucuz Kita
%25 indirimli

Özgürlüğe Uçuş

Yaşam İçin Felsefi Düşünceler

ISBN / BARKOD : 9789759527839
Üretici : Yeni Yüksektepe Yayınları
Yazar : Delia Steinberg Guzman
Sayfa Sayısı : 142
Konu Felsefe / Diğer
Son zamanlardaki satış : 5
Aynı zamanda iyi bir müzisyen olan yazar, psikolojik bir hücreye hapsolmuş insanın duygularını, bu kitabında mükemmel bir şekilde yorumluyor. Yazar, üzerinde en çok konuşulan ancak onu elde etmek için çok az çabanın sarf edildiği en Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 28,00
Kitapsahaf Fiyatı : 21,00
Kazancınız : 7,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

9789759527839

Boyut

15.00x21.00

Sayfa Sayısı

142

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2017-05

Çeviren

Zeynep Elkırmış

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Aynı zamanda iyi bir müzisyen olan yazar, psikolojik bir hücreye hapsolmuş insanın duygularını, bu kitabında mükemmel bir şekilde yorumluyor. Yazar, üzerinde en çok konuşulan ancak onu elde etmek için çok az çabanın sarf edildiği en değerli hazineye yani Özgürlüğe ulaşabilmek için, her makalesinde okuyucuya "doğal-felsefi" yollar sunuyor.

İnsanın kendisini tanıması sanatı, evrensel bilginin anahtarı olarak çok eskidir ve bize, özellikle ebedi Filozof Sokrates tarafından gelmiş olmasına rağmen hala en zayıf ve en fazla ihtiyaç duyduğumuz noktadır. Yazar, gerçek sevgi vasıtasıyla, kafesimizdeki mahkûm kuşu, kendi kimliğini tanıması ve kartal eğilimini tekrar ortaya çıkarması için bilinçlendirmeye çalışıyor.

Bundan sonra, insan kendi çabasıyla cahilliğin demir parmaklıklarını kırarak, özgürlüğe doğru uçup cahilliğini fırlatıp atabilir ve kartallar gibi en yüksek tepelerde Güneşe Bilgeliğe) daha yakın olabilir.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat