600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Peygamber Sevdalıları - Arif Akpınar- | Yeni ve İkinci El Ucuz Kitabın

Peygamber Sevdalıları

Hayalin Kanatlarında Günümüzden Gül Devrine

ISBN / BARKOD : 12345678301585
Üretici : Muştu Yayınları Sahaf
Yazar : Arif Akpınar
Sayfa Sayısı : 130
Konu Genel Konular
Bir kitap okuyordum. Okuduğum kitabın yazarı "İnsan kendi kalbine mukabil kalbi arar." diyordu. Kalbine mukabil olan Efendimiz Aleyhisselâm'ın gönül iklimine hayalen seyahat ediyor, bununla da çok mutlu oluyordu anlaşılan. Bunu bende Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 5,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678301585

Boyut

13.50x21.00

Sayfa Sayısı

130

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2012-01

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Bir kitap okuyordum. Okuduğum kitabın yazarı "İnsan kendi kalbine mukabil kalbi arar." diyordu. Kalbine mukabil olan Efendimiz Aleyhisselâm'ın gönül iklimine hayalen seyahat ediyor, bununla da çok mutlu oluyordu anlaşılan. Bunu bende yapabilsem diye geçirdim içimden bir an. Sonra Efendimiz Aleyhisselâm'ın âşıklarının peşinde sırlı bir yolculuk hayal ettim. Gönüller seyahatime hemen başlamalıydım. Ama nasıl? bu yolculuğa başlamanın bir anahtarı olmalıydı.

Hemen imdadıma şu âyet-i kerime yetişti: "Muhakkak ki Allah ve melekleri peygambere hep salât ederler. Ey iman edenler, siz de O'na salât edin ve tam bir içtenlikle selam verin." Anladım ki bu yolculuğa çıkabilmem için Efendimiz Aleyhisselâm'a selam vermem yeterliydi. "Ey bütün âlemlerin kendisi için yaratıldığı Sultanlar Sultanı Efendim! Selamların en güzeli Sana ve ashabının üzerine olsun." dedim. Hayal kanatlarım bir anda açıldı.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat