600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Said Nursi - Burhan Bozgeyik- | Yeni ve İkinci El Ucuz Kitabın Adresi
%20 indirimli

Said Nursi

ISBN / BARKOD : 3990000005147
Üretici : İlke Yayıncılık
Yazar : Burhan Bozgeyik
Sayfa Sayısı : 176
Konu İslam / Biyografi - Otobiyografi
İslam / Edebiyat - Roman
Son zamanlardaki satış : 3
On dokuzuncu asrın ikinci yarısında, İslam ülkelerini ele geçirip Müslümanları "köleleştirmek" isteyen şer güçlerin temel politikası; "ya Kur'an'ı ortadan kaldırmak, ya da Müslümanları Kur'an'dan soğutmak"idi. Onların bu planı Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 22,00
Kitapsahaf Fiyatı : 17,60
Kazancınız : 4,40

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

3990000005147

Boyut

12.00x19.50

Sayfa Sayısı

176

Basım Tarihi

2013

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

On dokuzuncu asrın ikinci yarısında, İslam ülkelerini ele geçirip Müslümanları "köleleştirmek" isteyen şer güçlerin temel politikası; "ya Kur'an'ı ortadan kaldırmak, ya da Müslümanları Kur'an'dan soğutmak"idi. Onların bu planı gazetelere aksedince Anadolu'dan gür bir ses yükseldi: "Kur'an'ın sönmez ve söndürülmez manevi bir güneş hükmünde olduğunu, ben dünyaya isbat edeceğim ve göstereceğim!" Bu sesin sahibi Bediüzzaman Said Nursi idi.

Kah medresesinde talebe yetiştiren, kah vatan toprakları işgale maruz kalınca talebeleriyle birlikte cihat meydanına koşan Bediüzzaman, bereketli ömrü boyunca hep "yiğit bir Kur'an hizmetkarı" vasfını korumuş ve bu vasfı ile hem ümmete örnek olmuş, hem de yüreklere ümid mayesi aşılamıştır.

Zindanlar, sürgünler, işkenceler, suikastler, zehirlemeler, onu ulvi davasından vazgeçirmemiş ve hayatının hiçbir devresinde inandığı değerlerden taviz vermemiştir.

Bediüzzaman, ibretli hayatıyla olduğu kadar, telif etmiş olduğu eserleri ile de çağımıza iz bırakmış büyüklerimizdendir.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat