600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Saltanat Dinciliğinin Öncüsü Firavun - Yaşar Nuri Öztürk- | Yeni ve İk

Saltanat Dinciliğinin Öncüsü Firavun

Çağdaş Firavunları Tanıma Kılavuzu

ISBN / BARKOD : 12345678299500
Üretici : YENİ BOYUT SAHAF
Yazar : Yaşar Nuri Öztürk
Sayfa Sayısı : 228
Konu İslam / Diğer
Kur'an'da 74 kez geçen firavun sözcüğü hem özel isim hem de cins ismi olarak alınmalıdır. Özel isim olarak anıldığında, Hz. Musa'nın tebliğine zulüm ve dehşetle karşı çıkan azgın despot bir diktatörü ifade eder. Cins ismi olarak Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 11,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678299500

Boyut

13.50x21.50

Sayfa Sayısı

228

Basım Tarihi

2015-07

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Kur'an'da 74 kez geçen firavun sözcüğü hem özel isim hem de cins ismi olarak alınmalıdır. Özel isim olarak anıldığında, Hz. Musa'nın tebliğine zulüm ve dehşetle karşı çıkan azgın despot bir diktatörü ifade eder. Cins ismi olarak anıldığında ise bütün firavun ruhlu despot-ların ortak adı olur.

Firavun, geleneğe karşı çıkan uyarıcılara zulmeden ta-ğutların sembol ismidir.

'Firavun' adlı bu kitap, hem bir anahtar kitaptır hem de bir tamamlayıcı kitaptır. Bu kitaptan layıkıyla yararlan-mak için 'Lanetlenen Soy' ve 'Kötülük Toplumu' kitap-larımı da el altında bulundurmakta yarar vardır.

Faili veya azmettiricisi olduğu lanetlik suçlarla bir kötülük toplumuna dönüşen ve özellikle son on yıldır bu lanetlik suçlarının cezasını ödeme sürecine giren Türk halkının, Kur'an laboratuvarından süzüp reçeteleştirerek önüne koyduğumuz bu kılavuz kitaplardan gereğince yarar-lanmasını umuyor, Ra'd suresi 11. ayete uygun olarak kesilen ceza faturasının artık ödenmiş sayılmasını te-menni ediyorum.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat