600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Şipşak - Alp Arslan- | Yeni ve İkinci El Ucuz Kitabın Adresi
%27 indirimli

Şipşak

ISBN / BARKOD : 9786058480124
Üretici : Erik Yayınları
Yazar : Alp Arslan
Sayfa Sayısı : 64
Konu Edebiyat / Roman
Gaipten Kelimeler Alp Arslan'ın kaleminden çıkan kısa romanlardan oluşan yeni, kendine özgü bir seri. Serideki tüm kitaplar fantastik öğelerden oluşuyor ancak hepsi birbirinden farklı tarzlarda yazılmış durumda. Bu fark kimi zaman anlatım Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 9,26
Kitapsahaf Fiyatı : 6,76
Kazancınız : 2,50

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

9786058480124

Boyut

14.00x21.00

Sayfa Sayısı

64

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2015

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Gaipten Kelimeler Alp Arslan'ın kaleminden çıkan kısa romanlardan oluşan yeni, kendine özgü bir seri. Serideki tüm kitaplar fantastik öğelerden oluşuyor ancak hepsi birbirinden farklı tarzlarda yazılmış durumda. Bu fark kimi zaman anlatım dilinden kimi zamansa kitabın türünden kaynaklanıyor. Bir kitapta korku unsurları yoğun olarak kullanılırken bir diğerinde bilimkurguya, başkasında psikolojik gerilime rastlayabiliyorsunuz.

Serinin ilk kitabı olan Şipşak zamanlar arası iletişim kuran iki fotoğrafçının fantastik öyküsünü anlatan bir kurguya sahip. Zaman, geçmiş, gelecek gibi kavramları sorgular ve sorgulatırken zamana yönelik müdahalelerin ortaya çıkardığı kelebek etkisini de gözler önüne seriyor. Bununla birlikte bilimkurgu bile denebilecek bu öykünün anlatım dili oldukça samimi, kimi yerde duygusal kimi yerde eğlenceli ve neredeyse konuşma dili sayılabileceği için okuyucuları oldukça özgün bir hikaye bekliyor.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat