600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Sıradışı Bir Kadının Otobiyografisi - Erhan Bener- | Yeni ve İkinci El

Sıradışı Bir Kadının Otobiyografisi

ISBN / BARKOD : 12345678298695
Üretici : DÜNYA KİTAPLARI SAHAF
Yazar : Erhan Bener
Sayfa Sayısı : 510
Konu
Son zamanlardaki satış : 1
Sıradışı kadın, romanın aynı zamanda anlatıcısı olan genç bir öğretmen... aşkla, cinsellikle, sağ-sol çatışmalarıyla hayli travmatik, Erhan Bener'in deyişiyle trajik bir şekilde tanışan bir kadın. Genç yaşta çok olumsuz yaşam Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 22,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678298695

Boyut

1.35-1.95

Sayfa Sayısı

510

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2004

Kapak Türü

Karton

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Sıradışı kadın, romanın aynı zamanda anlatıcısı olan genç bir öğretmen... aşkla, cinsellikle, sağ-sol çatışmalarıyla hayli travmatik, Erhan Bener'in deyişiyle trajik bir şekilde tanışan bir kadın. Genç yaşta çok olumsuz yaşam koşullarıyla tanışan, erkek baskıcılığıyla, zorlama evlilik dayatmalarıyla mücadele eden ve tüm engelleri aşarak öğretmen olma amacına ulaşmasını bilen bir kadın bu... Onu sıradışı yapan temel özelliği, yaşadıklarını alışılmamış bir yüreklilikle, gerçekçi bir anlatımla ortaya koyması, cinsel bunalımları da dahil olmak üzere tüm bunları şaşırtıcı bir açıklıkla dile getirmesidir.
Erhan Bener, bu yeni romanında ülkemiz insanlarının son yıllarda yaşadıkları kimlik arayışlarını, her türden milliyetçi saplantıların neden olduğu trajik olayları, dinci bağnazlıkları, töre cinayetlerini irdeliyor. Özellikle de kadın erkek ilişkileri açısından, cinsellik konusunda, aile içinde ve dışında yaşanan, hala tabu sayılan kimi ayrımcı anlayışları deşip su yüzüne çıkarmak isteğini sergiliyor.
Sıradışı Bir Kadının Otobiyografisi, içten anlatımı ile okuyucuyu duygulandıran, düşündüren, irdelemeleri ve çarpıcı sonu ile de irkilten, zengin içerikli, sürükleyici bir öykü. Yazarın tüm yapıtlarında olduğu gibi, bireysel bir öykü örgüsü içinde toplumsal yapıyı, dönemsel değişimleri silkeleyen bir roman.
(Arka Kapak)

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat