600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Tarih Boyu Savaş ve Strateji - Nejat Eslen- | Yeni ve İkinci El Ucuz K

Tarih Boyu Savaş ve Strateji

ISBN / BARKOD : 12345678300451
Üretici : Truva Yayınları Sahaf
Yazar : Nejat Eslen
Sayfa Sayısı : 368
Konu Tarih / Tarih - Diğer
Son zamanlardaki satış : 1
Sihirli bir kelime olan strateji, bir zamanlar generallik sanatı anlamında kullanılırdı. On sekizinci yüzyılın sonlarına kadar strateji, hile yaparak zaferler kazanmak anlamına geliyordu. Günümüzde ise strateji, sadece generallerin değil, Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 15,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678300451

Boyut

135-195

Sayfa Sayısı

368

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2005

Kapak Türü

Karton

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Sihirli bir kelime olan strateji, bir zamanlar generallik sanatı anlamında kullanılırdı. On sekizinci yüzyılın sonlarına kadar strateji, hile yaparak zaferler kazanmak anlamına geliyordu. Günümüzde ise strateji, sadece generallerin değil, fakat aynı zamanda devlet adamlarının, ticari kuruluşların ve kurumların liderlerinin de görev alanı içindedir. Strateji kimilerine göre uygulanmakta olan bir plan veya planlar bütünü kimilerine göre ise bir hareket tarzı, bir konsept, bir fikir veya teoridir.

Elinizdeki bu kitap savaş sanatı, strateji ve tarihi gelişimi, stratejik konseptler ve tarih içindeki uygulama konularından tüm soruları yanıtlıyor ve günümüzün stratejik sorunlarının anlaşılmasını da kolaylaştırıyor. Emekli Tuğgeneral Nejat Eslen "Savaş Kavramı"ndan "Strateji"ye, "Stratejiyi Yönlendiren Teorisyenler"den "Gerilla Savaşı Teorisyenleri"ne kadar birçok önemli konuyu okuyucuya sunuyor.
(Tanıtım Yazısı'ndan)

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat