600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Teşkilat-ı Mahsusa'dan Günümüze Gizli Servisler - Emin Demirel- | Yeni

Teşkilat-ı Mahsusa'dan Günümüze Gizli Servisler

ISBN / BARKOD : 4239722494760
Üretici : IQ Kültür Sanat Yayıncılık Sahaf
Yazar : Emin Demirel
Sayfa Sayısı : 472
Konu Siyaset / Türk Dünyası
Son zamanlardaki satış : 1
İnsanlık, varoluşundan itibaren bu tip ordulara ve bu ordularda savaşabilecek özelliklere sahip savaşçılara ihtiyaç duymuştur. Onlar, kimi zaman gönüllü bilinmeyenler, kimi zaman isimsiz kahramanlar, kimi zaman da kendilerine en yakın olan Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 20,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

4239722494760

Sayfa Sayısı

472

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2008-06

Kapak Türü

Karton

Dili

Türkçe

İnsanlık, varoluşundan itibaren bu tip ordulara ve bu ordularda savaşabilecek özelliklere sahip savaşçılara ihtiyaç duymuştur. Onlar, kimi zaman gönüllü bilinmeyenler, kimi zaman isimsiz kahramanlar, kimi zaman da kendilerine en yakın olan eşlerinin bile farkında olmadıkları birer ölüm makinasıdırlar. Fakat hemen hemen her pozisyonda geri planda kalıp kendilerini saklamayı bilmişlerdir. Çoğu zaman bırakın ödüllendirmeyi, tam tersine cezalandırılmış, sürgüne gönderilmiş, hatta belki de kurşuna dizilmişlerdir. Casusluk, karşı casusluk, ajanlık, espinonaj faaliyetleri, psikolojik savaş, nizami olmayan savaş ve özel harp yaşadığımız gezegende binlerce yıldır hayatını sürdürmektedir. Her geçen gün yeni yeni yöntemler de eklenerek bu konunun boyutları genişlemekte, aklın ve mantığın ötesine taşımaktadır.
Sayın Emin Demirel, hazırlamış olduğu bu kitabında sadece tarihten günümüze uzanan gizli örgütler ve bunların Teşkilat-ı Mahsusa'dan Karakol Teşkilatına, M.M.Teşkilatından, MAH'a ve nihayet MİT'e uzanan heyecanlı ve bir o kadar da aksiyon dolu ilginç macera ve ilişkilerini anlatmakla kalmayıp günümüzde cereyan eden siber istihbarat ve espiyonaj faaliyetlerindeki akıl almaz tekniklere kadar inen muazzam bir araştırmayı da kapsamına almıştır.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat