600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Tanrının Kırbacı Attila 2 - Thomas R. P. Mielke | Yeni ve İkinci El Uc

Tanrının Kırbacı Attila 2

Tanrının Kırbacı

ISBN / BARKOD : 13000000003585
Üretici : OLİMPOS SAHAF
Yazar : Thomas R. P. Mielke
Sayfa Sayısı : 505
Konu Edebiyat / Tarihsel Romanlar
Düşmanının senden üstün olduğunu fark edersen, boş yere kan dökmemen gerekir, çünkü şan ve şeref ancak adamların ölürken feryat etmemeleriyle kazanılır.Hun Hakanı Muncuk'un en küçük oğlu Attila, MS. 409'da on dört yaşındayken Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 18,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

13000000003585

Boyut

13.50x21.00

Sayfa Sayısı

505

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2019-09

Çeviren

Arzu Nar Sezgin

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Düşmanının senden üstün olduğunu fark edersen, boş yere kan dökmemen gerekir, çünkü şan ve şeref ancak adamların ölürken feryat etmemeleriyle kazanılır.

Hun Hakanı Muncuk'un en küçük oğlu Attila, MS. 409'da on dört yaşındayken Roma İmparatoru Honorius'un rehinesi olarak Roma'ya gelir. Sadece bir yıl sonra, daha önceden ittifak kurdukları Vizigotlar, Roma'yı üçüncü kez kral Alaric'in bünyesine katar ve yakıp yıkar. Böylelikle Attila şehirden kaçıp Tuna üzerinde yaşayan halkına geri döner. 35 yıl sonra Attila, Hunların hakanı olur. Göçebe yaşamı seven Attila, çökmüş Roma düşünce ve yaşam tarzını derinden reddetse de, rehin olduğu zamanlarda dünyayı bir Romalının gözlerinden görmeyi ve kendi zamanında Batı Romalıları bir askerî ittifak olarak kullanmayı öğrenir. Bu durum onu hem ideal bir Roma ittifakı, aynı zamanda en tehlike düşmanı yapar.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat