600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Vahşi - Alp Arslan- | Yeni ve İkinci El Ucuz Kitabın Adresi
%27 indirimli

Vahşi

ISBN / BARKOD : 9786058480155
Üretici : Erik Yayınları
Yazar : Alp Arslan
Sayfa Sayısı : 64
Konu Edebiyat / Roman
Alp Arslan'ın Gaipten Kelimeler serisinin ilk kitabı Şipşak'tan sonra ikinci kitabı Vahşi de yayımlandı. Kısa romanlardan oluşan kendine özgü bu serideki tüm kitaplar fantastik öğelerden oluşuyor ancak hepsi birbirinden farklı tarzlarda Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 9,26
Kitapsahaf Fiyatı : 6,76
Kazancınız : 2,50

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

9786058480155

Boyut

14.00x21.00

Sayfa Sayısı

64

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2015

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Alp Arslan'ın Gaipten Kelimeler serisinin ilk kitabı Şipşak'tan sonra ikinci kitabı Vahşi de yayımlandı. Kısa romanlardan oluşan kendine özgü bu serideki tüm kitaplar fantastik öğelerden oluşuyor ancak hepsi birbirinden farklı tarzlarda yazılmış durumda. Bu fark kimi zaman anlatım dilinden kimi zamansa kitabın türünden kaynaklanıyor. Bir kitapta korku unsurları yoğun olarak kullanılırken bir diğerinde bilimkurguya, başkasında psikolojik gerilime rastlayabiliyorsunuz.

İkinci kitap şiddet, vahşet, gerilim içeren sahnelere sahip bir kurt adam hikayesi gibi görünse de yazarı daha çok metafor üzerinden yapılan bir sistem eleştirisi olduğunu düşünüyor. Aynı zamanda bir adamın yaşadığı dramın ve oğluyla olan sıkı bağlarının da ele alındığı Vahşi'nin türü hakkındaki kararı tabii ki yine okuyucu verecek.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat