600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!

Yangın

Yangın Mavisi Serisi - 2

ISBN / BARKOD : 12345678301073
Üretici : PAROLA SAHAF
Yazar : Binnur Nigiz
Sayfa Sayısı : 480
Konu Edebiyat / Roman
Son zamanlardaki satış : 3
Çaresizlik. Gebe kaldığı harflerin sırtına devrilmesi sonucu sakat kalan ruhunun boşlukta attığı çığlığın gür yankısıydı bu. Sustu. Sessizlik, kimsesizliğini besledi. Akıtamadığı gözyaşları, yangının dibinde titreyen mavi Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 17,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678301073

Boyut

13.50x21.00

Sayfa Sayısı

480

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2016-09

Kapak Türü

Ciltli

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Çaresizlik. Gebe kaldığı harflerin sırtına devrilmesi sonucu sakat kalan ruhunun boşlukta attığı çığlığın gür yankısıydı bu. Sustu. Sessizlik, kimsesizliğini besledi. Akıtamadığı gözyaşları, yangının dibinde titreyen mavi kıvılcımın üzerine tıpkı bir benzin gibi yavaşça damlıyor, kızıl ateşi körüklüyordu. Yağmur ne kadar hızlanırsa hızlansın, tutuşan orman çoktan alev almış, kaçınılmaz yangın tam şu anda başlamıştı. Orman cayır cayır yanıyordu.

Yangında yanıp tanınmaz hale gelen kalpler kömür değil KOR'dur. Hadi, durma avuçla yanan kalbimi. Avuçlaya bilecek misin? O avuçlamaya çalıştığın yalnızca bir kor parçası değil, bir kalbin yanık cesedidir.

Niye canım yanıyordu?

Sıraç ellerimi daha sıkı tuttu ve kaşlarını çatarak yüzüme baktı.

“Ruhum içimden çekilene dek; dokunduğum, okşadığım, öptüğüm, tattığım, taptığımsın,” diye fısıldadı ve ellerini ellerimden çekip omuzlarımın üstüne yerleştirdi. “Otur, ayakta durma, yoruluyorsun.”

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat