600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!

Yasak Sevgili

ISBN / BARKOD : 12345678299892
Üretici : Nemesis Kitap Sahaf
Yazar : Laura Kaye
Sayfa Sayısı : 296
Konu Edebiyat / Aşk
Edebiyat / Roman
Alyssa Scott, yıllar sonra doğup büyüdüğü Frederick'e geri döndüğünde cebinde sadece yüz doları vardır; aklındaysa hayalleri… Onun hem yeni bir başlangıç yapıp para kazanmasını hem de hayallerine giden yola adım atmasını Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 9,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678299892

Boyut

13.50x21.00

Sayfa Sayısı

296

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2015-05

Çeviren

Pınar Öcal

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Alyssa Scott, yıllar sonra doğup büyüdüğü Frederick'e geri döndüğünde cebinde sadece yüz doları vardır; aklındaysa hayalleri… Onun hem yeni bir başlangıç yapıp para kazanmasını hem de hayallerine giden yola adım atmasını sağlayacak yer ise kasabanın ünlü müzik kulübü Whiskey's'tir.

Yıllar önce küçük bir kızken aşık olduğu –ve hala unutamadığı– Marco Vieri'nin de aynı kulüpte çalıştığını bilen Alyssa, onu yıllar sonra yetişkin bir kadın olarak yeniden göreceği için oldukça heyecanlıdır.

Marco Vieri, en yakın arkadaşının küçük kız kardeşi Alyssa'yı gördüğünde kendini rahatsız hisseder. Çünkü Alyssa, artık küçük bir kız değildir. Yetişkin bir kadın olmuş, hatta daha da kötüsü, fazlasıyla göz alıcı yetişkin bir kadın olmuştur. Whiskey's'te çalışmaya başlayacak olması Marco için hiç kolay olmayacaktır. Çünkü bir yerden sonra Marco, onu sadece başka erkeklerden değil, kendisinden de korumak zorunda kalır.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat