600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!

Yazın Çocukları

ISBN / BARKOD : 12345678293745
Üretici : Truva Yayınları Sahaf
Yazar : Luanne Rıce
Sayfa Sayısı : 384
Konu Edebiyat / Roman - Çağdaş Dünya Edebiyatı
Rice iyi bir yazı stiline sahip, küçük ayrıntıları gözden kaçırmayan ve aile bireylerini bir arada tutan o gizemli tutkalı aktarmayı bilen son yılların en başarılı yazarlarından biri. - Kirkus Review- Karmaşık öyküleri her zaman Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 8,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678293745

Boyut

135-195

Sayfa Sayısı

384

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2006-08

Çeviren

Özlem Toprak

Kapak Türü

Karton

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Rice iyi bir yazı stiline sahip, küçük ayrıntıları gözden kaçırmayan ve aile bireylerini bir arada tutan o gizemli tutkalı aktarmayı bilen son yılların en başarılı yazarlarından biri.
- Kirkus Review-
Karmaşık öyküleri her zaman sürükleyici bir dille anlatmayı bilen Rice, yine o özel gücünü karakter yaratımında açığa çıkarıyor. Aynı şey bu sevgi, kayboluş ve umudun etrafında dönen hikayede de karşımıza çıkıyor."
- Newark Sunday Star Ledger-
Aileyi ele alan ve onu bir arada tutan şeyleri tehdit eden bir kriz ortaya çıktığında yüzleşilmesi gereken konuları anlatan muhteşem bir kitap.
- Booklist-
Çok güzel bir kitap... Okuru ilk kelimesinden itibaren sarıyor. Gergin, sürükleyici, bazen zalim, bazen sizi yumuşacık içine alan bir aşk hikayesine dönüşüyor.
- Old Book Barn Gazette-
İçimizi ısıtan ve inandırıcı... Aile bağlarının önemini vurgulayan bir öykü... Rice'ın düz yazıdaki ustalığını ve zekasını ortaya çıkaran karakterlerle güçlendirilmiş bir başyapıt.
- Publishers Weekly-
Rice, bu işte usta olduğunu kanıtlıyor. İşte okunacak bir kitap daha.
- Washington Post World Book-
Rice'ın zarif bir stili, keskin bir bakışı ve sizi sarmalayan bir sıcaklığı var. Kitaplarında aileye verilen önem, onu sevmeye ve korumaya değer kılıyor.
- San Fransisco Chronicle-

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat