600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Yöneylem Araştırması - 1 - Zerrin Aladağ | Yeni ve İkinci El Ucuz Kita

Yöneylem Araştırması - 1

ISBN / BARKOD : 4239722494812
Üretici : Umuttepe Sahaf
Yazar : Zerrin Aladağ
Sayfa Sayısı : 198
Konu Akademik
Son zamanlardaki satış : 1
Prof. Dr. Zerrin Aladağ; Ege Üniversitesi Makine Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümünde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Ege Üniversitesi Elektronik Hesap Bilimleri Enstitüsünde Uygulamalı İstatistik alalnında yüksek lisans Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 19,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

4239722494812

Boyut

16.50x23.50

Sayfa Sayısı

198

Basım Yeri

İstanbul

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

1. Hamur

Dili

Türkçe

Prof. Dr. Zerrin Aladağ; Ege Üniversitesi Makine Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümünde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Ege Üniversitesi Elektronik Hesap Bilimleri Enstitüsünde Uygulamalı İstatistik alalnında yüksek lisans derecesi almıştır. Daha sonra Yıldız Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Endüstri Mühendisliği ana bilim dalında, "Çok Amaçlı Doğrusal Hedef Programlamada Alt Amaçların Birleştirilmesine Stokastik Bir Yaklaşım" konulu tez çalışması ile doktor ünvanı almıştır. Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Yöneylem Araştırması ana bilim dalında sırasıyla Doçent ve Profesörlük derecelerine yükseltilmiştir.

Prof. Dr. Zerrin Aladağ Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Arslanbey Meslek Yüksek Okulu Kurucu Müdürüdür. Halen Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmakta ve Bölüm Başkan Yardımcılığı ve Yöneylem Araştırması Ana Bilim Dalı Başkanlığı yürütmektedir. Ayrıca Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesinde Endüstri-İşletme Mühendisliği Meslek Dalı Komisyon Başkanlığı ve Kocaeli Sanayi Odasının "Çizgi Üstü Sektörel Perfromans Değerlendirme Organizasyonu"nunda jüri üyeliği gibi, mesleki sorumluluk projelerinde yer almaktadır.

Yazarın: Çok Amaçlı Karar Verme, Hedef Programlama Analitik Hiyerarşi Süreci, Analitik Serim Süreci, Bulanık Hedef Programlama, Tedarikçi Seçimi Deterministik Karar Modelleri konularında ulusal ve uluslararası bildiri ve makaleleri bulunmaktadır.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat