600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
9 Yıl 10 Ay Süren Doğum Sancısı - Nazmiye Yıldırım | Yeni ve İkinci El
%27 indirimli

9 Yıl 10 Ay Süren Doğum Sancısı

Bir Kadının Yavrusunu Evlat Edinme Güncesi

ISBN / BARKOD : 9786056335402
Üretici : Güzeldünya Kitapları
Yazar : Nazmiye Yıldırım
Sayfa Sayısı : 144
Konu İnsan ve Toplum / Kadın Sorunu - Feminizm
"Siz hiç umuda yolculuğunuzda, umutsuz kaldınız mı? Ben kaldım.""Kızım ne olur bir gün bana "Sen benim annem değilsin." deme. Ben senin annenim. Seni bedenimde değil, kalbimde büyüttüm.""Diğer annelerin 9 ay 10 gün yaşadıkları bekleme Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 9,17
Kitapsahaf Fiyatı : 6,69
Kazancınız : 2,48

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

9786056335402

Boyut

13.50x20.00

Sayfa Sayısı

144

Basım Tarihi

2012-12

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

"Siz hiç umuda yolculuğunuzda, umutsuz kaldınız mı? Ben kaldım."

"Kızım ne olur bir gün bana "Sen benim annem değilsin." deme. Ben senin annenim. Seni bedenimde değil, kalbimde büyüttüm."

"Diğer annelerin 9 ay 10 gün yaşadıkları bekleme sürecini ben yıllardır yaşamaya devam ediyorum. Sana kavuşmak için başladığım Kısırlık tedavisinden bu yana tam 9 yıl geçti..."

"Sen bize geldiğinde bir adın olacak. Ama biz sana şimdiden Gülümsün demeye başladık bile. Umarım sen de bu adı seversin. Sen bizim, yataksız aşktan doğan kızımız, Gülümüzsün..."

Bu kitap, bir kadının yıllardır devam eden çocuk sahibi olma mücadelesini, biyoloji ve bürokrasinin engelleri arasındaki savrulmalarını, duygu karmaşasını, azmini.. her şeyi anlatıyor... Okurken siz de o duygular arasında savruluyor; bazen kadere, bazen yaşama isyan ediyorsunuz... Evlat edinme çözümünün, hem bir yavruya sıcak bir yuva, hem bir aileye de sıcak bir yürek kazandıracağını umarken, bürokrasinin soğuk duvarlarına siz de tosluyorsunuz... Neden? diye sormadan kendinizi alamıyorsunuz...

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat