600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!

Aşk ve Gurur

ISBN / BARKOD : 12345678300918
Üretici : Yakamoz Yayınevi Sahaf
Yazar : Jane Austen
Sayfa Sayısı : 416
Konu Edebiyat / Klasikler
Edebiyat / Roman
Eskimeyen Aşk Klasikleri serimizin kitaplarından biri olan Aşk ve Gurur, 18. yüzyıl İngiliz edebiyatının en güçlü kadın yazarlarından Jane Austen'ın en önemli romanıdır. Günümüze kadar değerinden hiçbir şey kaybetmemiş bu eşsiz Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 10,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678300918

Boyut

13.50x21.00

Sayfa Sayısı

416

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2017-05

Çeviren

Erdener Tunalı

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Eskimeyen Aşk Klasikleri serimizin kitaplarından biri olan Aşk ve Gurur, 18. yüzyıl İngiliz edebiyatının en güçlü kadın yazarlarından Jane Austen'ın en önemli romanıdır.

Günümüze kadar değerinden hiçbir şey kaybetmemiş bu eşsiz eserde, taşrada yaşayan bir adamın kızı olan Elizabeth Bennet ile zengin bir soylu olan Fitzwilliam Darcy arasında büyük bir gurur ve ön yargı ile başlayan aşka tanıklık edeceksiniz.

Aşk ve Gurur'u okurken sadece bir aşk romanı okumayacak, aynı zamanda kitabın yazılmış olduğu dönemin özelliklerini tüm gerçeklikleriyle görmüş olacaksınız. Rahat bir yaşam sürebilmek için zengin beyefendilerle evlenmekten başka çaresi olmayan kadınların arasında, kendinden asla ödün vermeyen duruşuyla saygı uyandıran Elizabeth'in hikâyesini okurken aşkın önünde hiçbir engelin duramayacağını anlayacaksınız.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat