600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Devrimler Ansiklopedisi - Saadet Altay- | Yeni ve İkinci El Ucuz Kitab

Devrimler Ansiklopedisi

ISBN / BARKOD : 12345678300588
Üretici : Milliyet Yayınları Sahaf
Yazar : Saadet Altay
Sayfa Sayısı : 320
Konu ANSİKLOPEDİ
Edebiyat
Son zamanlardaki satış : 1
Milattan önce 700 yılında Atina'da gerçekleştirilen ilk hükümet darbesi Pzistrat'tan günümüze gelene kadar her çağda hemen her ülkede bu tür hareketlere rastlandı. Siyasal ya da toplumsal olayların birikimiyle bir tepkiden ya da bir Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 10,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678300588

Sayfa Sayısı

320

Basım Tarihi

1991

Kapak Türü

Karton

Dili

Türkçe

Milattan önce 700 yılında Atina'da gerçekleştirilen ilk hükümet darbesi Pzistrat'tan günümüze gelene kadar her çağda hemen her ülkede bu tür hareketlere rastlandı. Siyasal ya da toplumsal olayların birikimiyle bir tepkiden ya da bir değişim gereksiniminden doğan bu tür hareketler niteliğine göre darbe, ihtilal, ayaklanma, devrim hatta "müdahale" olarak da adlandırılmıştır. 

Devrimler Ansiklopedisi nin boyutları devlet ve toplum yapısını değiştiren köklü ve kapsamlı dönüşümleri içermeyi amaçlamaktadır. Bu nedenle kimi zaman hükümet darbesi, kimi zaman bir halk ihtilali olan hareketler de gerek dayandıkları birikimler, gerek ileriye dönük bıraktıkları kalıcı izler göz önünde tutularak bu yapıtın çerçevesi içinde alınmıştır. Elbet Milat öncesinden günümüze kadar yaşanan bu tür olayların tümünü bu kitaba almak mümkün değildir. Bu nedenle söz konusu olayların en önemlileri kronolojik bir sırayla ve özet halinde verilmiştir. 

Bu eserin kitaplığınızda her zaman yararlanabileceğiniz derli toplu bir kaynak olacağına inanıyoruz.

-Milliyet

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat