600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Genç Werther'in Acıları - Johann Wolfgang Von Goethe- | Yeni ve İkinci

Genç Werther'in Acıları

ISBN / BARKOD : 12345678300036
Üretici : Tutku Yayınları Sahaf
Yazar : Johann Wolfgang Von Goethe
Sayfa Sayısı : 151
Konu Edebiyat / Alman Edebiyatı
Edebiyat / Roman
Son zamanlardaki satış : 1
"Genç Werther'in Acıları", yayınlandığı yıllarda bir intihar salgınına yol açınca, o dönemde satış rekorları kıran ve birçok dile çevrilen kitap, çok farklı tepkilerle karşılanmıştır. Almanya sokakları bir çeşit "Werther Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 4,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678300036

Boyut

13.50x20.00

Sayfa Sayısı

151

Basım Tarihi

2013-05

Çeviren

Füsun Dikmen

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

"Genç Werther'in Acıları", yayınlandığı yıllarda bir intihar salgınına yol açınca, o dönemde satış rekorları kıran ve birçok dile çevrilen kitap, çok farklı tepkilerle karşılanmıştır. Almanya sokakları bir çeşit "Werther Salgınına" uğrayarak, ortalığı mavi ceket, sarı pantolon giyen duygulu gençler istila etmiştir.

Werther büyük kentin yarattığı ruhsal çöküntüden doğaya kaçan, aydın bir gençtir. Orada soylu bir ailenin kızı Lotte'ye âşık olur. Lotte'de bu aşka kayıtsız değildir ancak nişanlıdır ve toplumsal kurallar gereği Albert ile evlenir. Werther ise bir aile dostu olarak yer alır yanlarında. Ne var ki aşk ve dostluk arasındaki sınır çizgisi zayıftır.

Şiirsel ve akıcı diliyle bir aşk acısını ve bunalımını anlatan "Genç Werther'in Acıları", hala büyük bir zevkle okunan bir başyapıt olma özelliğini koruyor.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat