600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Kandil'in İntiharı - Ali Kemal Özcan- | Yeni ve İkinci El Ucuz Kitabın

Kandil'in İntiharı

Türk - Kürt Sosyolojisinde Testi Kırılmadan

ISBN / BARKOD : 9786056714207
Üretici : Hermes
Yazar : Ali Kemal Özcan
Sayfa Sayısı : 317
Konu Sosyoloji / Siyaset Sosyolojisi
Einstein'in önyargıları parçalamak atomu parçalamaktan zordur dediği söylenir. Bugün yaşasaydı önyargıların yanına ve alışkanlıkları eklardi diye düşünürüm. Hatta onu çıkarıp yerine koyabilirdi alışkanlıkları.15 Temmuz darbe Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 23,15

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

9786056714207

Boyut

13.50x21.00

Sayfa Sayısı

317

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2016-12

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Einstein'in önyargıları parçalamak atomu parçalamaktan zordur dediği söylenir. Bugün yaşasaydı önyargıların yanına ve alışkanlıkları eklardi diye düşünürüm. Hatta onu çıkarıp yerine koyabilirdi alışkanlıkları.

15 Temmuz darbe girişimi söylemi bu alışkanlıklardan biri haline geldi. 15 Temmuz bir darbe girişimi değildir. Bu girişim ; geçtiğimiz yüzyılda Türkiye Kürtleri'ne yapılan belki de benzeri insanlık arihinde görülmemiş 80 yıllık Kürt kimlik inkarı zulmüne rağmen, birbirinden koparılamayan Türk-Kürt vücudunu testere ile ortadan ikiye bölme girişimidir.

Girişimden çıkılmamıştır…

Türk-Kürt sosyolojisinde, Ortakvatan ve Sentezmillet doğamızın hazinesi üzerinden 80 yıllık inkar-tenkil prangasından kurtulmuş bir yenidenleşme; Batı'nın Ortadoğu ettiği bu Medeniyet Beşiği'nde artık köhnemiş tavşan-kaç tazı-tut stratejisinin bizimle kedinin fareyle oynadığı gibi oynamasına son verecek yegane çıkıştır.

- Ali Kemal Özcan

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat