600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!

Mimarlığa Yolculuk

ISBN / BARKOD : 4236622491063
Üretici : Yem Yayın Sahaf
Yazar : Esen Onat
Sayfa Sayısı : 145
Konu Sanat / Sanat - Mimarlık / Mimarlık
Son zamanlardaki satış : 1
Bu kitapla yazar elli yıllık mimarlık yolculuğunda edindiği deneyimleri eğitimci kimliğinin ışığında genç mimar adayları ve aynı zamanda mimarlıkla ilgilenen herkesle, akıcı bir dille paylaşıyor. Onat, henüz yolculuklarının Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 15,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

4236622491063

Boyut

145-205

Sayfa Sayısı

145

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2010-05

Kapak Türü

Karton

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Bu kitapla yazar elli yıllık mimarlık yolculuğunda edindiği deneyimleri eğitimci kimliğinin ışığında genç mimar adayları ve aynı zamanda mimarlıkla ilgilenen herkesle, akıcı bir dille paylaşıyor.

Onat, henüz yolculuklarının başında olan mimarlık öğrencilerine seslenerek onların zihinlerinde soru işaretleri uyandırmayı ve mimarlığı kendileriyle birlikte düşünmelerini sağlamayı hedefliyor; onların öncelikle iç dünyalarına yönelerek kendi güçlerinin farkına varmalarının ve bu güçleri geliştirebilmelerinin önemini vurguluyor.

Yazar, öncelikle kendi yolculuğunda eksikliğini duyduğu konularda, "Mimarlık yaşama amacınızın neresinde? Olmazsa olmazları var mıdır mimarlığın? Aşılması gereken en önemli engel ne? Nereden ve nasıl başlamalı? Kim bize ne öğretiyor?" gibi sorulara yanıt arayarak gençlere yol gösteriyor.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat