600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!

Süper Gazeteciler 3

Likörlü Çikolata

ISBN / BARKOD : 12345672127007
Üretici : UÇANBALIK SAHAF
Yazar : Aytül Akal
Sayfa Sayısı : 224
Konu Çocuk Kitapları / Çocuk Kitapları - Genel
Son zamanlardaki satış : 1
Süper Gazeteciler ve ikinci kitap olan Parktaki Esrar, on üç yaşında dört çocuğun kendi çabalarıyla hazırlayıp dağıttıkları gazeteleri için röportaj yaparken karıştıkları heyecan dolu serüvenleri anlatırken, arkadaşlıklarını, Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 11,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345672127007

Boyut

130-195

Sayfa Sayısı

224

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2010-12

Kapak Türü

Karton

Kağıt Türü

2.Hamur

Dili

Türkçe

Süper Gazeteciler ve ikinci kitap olan Parktaki Esrar, on üç yaşında dört çocuğun kendi çabalarıyla hazırlayıp dağıttıkları gazeteleri için röportaj yaparken karıştıkları heyecan dolu serüvenleri anlatırken, arkadaşlıklarını, okul ve aile ilişkilerini genç okurlarıyla, içtenlikle paylaşıyor.
10-14 yaş çocukların ilkgençliğe girişte yaşadıkları sorunların da yansıtıldığı romanlar, sürükleyici dili ve heyecanlı öyküleriyle, okurlarını daha ilk sayfalardan serüvene katıyor.

Gemisini Batıran Kaptan: Gerçek bir yaşamdan yola çıkan Aysel Gürmen, gemisini batıracak kadar inatçı bir kaptanın kişiliğinin derinliklerine inerken, onunla birlikte çevresindeki kişilerin tahlillerini de vererek, gençlerin karşısına yaşamlarında örnek alabilecekleri ya da eleştirebilecekleri portreler çıkarıyor. Sürükleyici ve esprili dili ile çocukların ve gençlerin dünyasına girebilen Aysel Gürmen, bu romanında görmezden gelinen ayrıntıların aslında yaşama ne büyük değerler katabileceğini hatırlatarak, genç okurlarını yaşamda karşılaşabilecekleri farklı tiplerle tanıştırıyor.

Tülüşü, çöp yığınlarının arasında gezinen Selma keşfeder. Tülüş ise çöp yığınlarında, kırık dökük eşyaları yedikten sonra yeni haliyle tekrar ortaya çıkaran, bu işlemi gerçekleştirirken de çok hızlı büyüyen bir yaratıktır. Bunu keşfeden medyanın Tülüş ve Selma üzerine gidişi, insanların hırsı, küçük bir çocuğun sevgi dolu dünyası ile toplumumuza bir bakış atıyor roman.

Mago: Güzel ve akıcı Türkçesi ile çocukların severek okuyacağı ve okuduktan sonra üzerinde uzun süre düşüneceği bir roman. Mago, uzun ve titiz bir gözlemin, deneyimin, olumlu düşüncenin ve yaratıcılığın ürünüdür. Kitabın kahramanı Mago, düşünme ve konuşma yeteneğine sahip bir maymun. Kitapta, Magonun şehirde yaşamaya karar vermesinden sonra başından geçenler ve sonunda mutluluğu nasıl yakalayabildiği anlatılıyor. Bu roman, yaşadığımız toplumun güzellikleri ve çirkinlikleri arasında hassas bir denge kurarak, geleceğe umutla bakmayı ve baktırmayı başarıyor.

Kim Demiş Niye Demiş Bu Naneyi Kim Yemiş: Gurbetçilerin sorunlarına değinen, geleneksel formda bir masal.

Toso / Dağın Ötesi: Türkiyede Doğa Sporlarının tanınmasında ve sevilmesinde büyük katkısı olan yazar, bu kitabında en sevdiği iki alanı (Dağcılık ve Bilim Kurguyu) birleştiriyor. Hayatın, zamanın, tarihin, mekânın görünen yüzü ile görünmeyen yüzü arasındaki bir gel gitte, bireyin bilinenden çıkma çabasını sergilerken baştan sona soluksuz okunacak bir eser ortaya koyuyor.

Dereden Tepeden Dereliköy'den: Aysel Gürmen'in gençlere ve yetişkinlere hitap eden kitabı anı-öykülerden oluşmaktadır. Bu kitap, etkileyici bir dille bir döneme tanıklık ediyor. Aysel Gürmen, Rumlarla Türklerin bir arada yaşadığı Dereliköy'de sekiz yaşındadır. Çocukluğunu elinden alan dönüm noktasını bu kitapla paylaşıyor.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat