600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
2018 KPSS Maliye Öğreten Soru Bankası (Tamamı Çözümlü) - Kolektif | Ye
%30 indirimli

2018 KPSS Maliye Öğreten Soru Bankası (Tamamı Çözümlü)

ISBN / BARKOD : 9786053296034
Üretici : Uzman Kariyer Yayınları
Yazar : Kolektif
Sayfa Sayısı : 432
Konu Eğitim / Sınavlara Hazırlık Kitapları / KPSS Kitapları
Değerli Arkadaşlar,Kariyer mesleklerine giden yolda aşılması gereken en önemli aşama Kamu Personel Seçme Sınavıdır. Her ne kadar KPSS sonrasında birçok kurum kendi eleme sınavını yapsa da, söz konusu sınavlara katılabilmek için de Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 41,57
Kitapsahaf Fiyatı : 29,10
Kazancınız : 12,47

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

9786053296034

Boyut

19.50x27.50

Sayfa Sayısı

432

Basım Yeri

Ankara

Basım Tarihi

2017-11

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

1. Hamur

Dili

Türkçe

Değerli Arkadaşlar,

Kariyer mesleklerine giden yolda aşılması gereken en önemli aşama Kamu Personel Seçme Sınavıdır. Her ne kadar KPSS sonrasında birçok kurum kendi eleme sınavını yapsa da, söz konusu sınavlara katılabilmek için de KPSS'den yeterli puanı almış olmak gerekmektedir. Elinizdeki kitap hem KPSS hem de kurum sınavlarında başarılı sonuçlar almanızı sağlamak ve sizi zafere ulaştırmak için titizlikle hazırlanmıştır.

KPSS maliye sınavı toplam 40 sorudan oluşmaktadır. Maliye sınavı içerisinde, maliye teorisi, kamu harcamaları, kamu gelirleri, devlet bütçesi, devlet borçlanması, maliye politikası, Türk vergi sistemi ve vergi hukuku alanlarındaki yeterliliği ölçen, bilgi düzeyini sorgulamakla birlikte yorum kabiliyetine de önem veren sorular yer almaktadır.

Maliye Öğreten Soru Bankası KPSS sorularının çözümünde test tekniğini kullanmanın yanı sıra konular arasında ilişki kurmanın da konuya hâkim olmak kadar önemli olduğunu vurgulamak ve soru örnekleri üzerinden yorum gücünün gelişmesine katkı sağlamak amacıyla hazırlanmıştır.

Maliye Öğreten Soru Bankasını hazırlarken:

Öğreten şemalarla önemli noktaların hatırınızda kalmasını sağlamayı hedefledik.

• Öğreten sorularda gereksiz detaylardan arındırılmış, anahtar noktaları öne çıkaran çözümlerle hem konuyu hem de test tekniğini öğretmeyi amaçladık.

• KPSS ve kurum sınavlarını dikkatlice analiz ederek hazırladığımız sınav formatına bire bir uygun testlerle sizi katılacağınız sınavlarda başarıya taşımayı amaçladık.

• Sadece doğru yanıtları açıklamakla yetinmeyip diğer seçenekler hakkında da önemli noktalara değinerek soru üzerinden konuyu öğretmeyi hedefledik.

• Çalışmamızda temel bilgi düzeyini ölçen sorulardan tutun da üst düzey bilgi ve kavrama gücünü ölçen, hatta yorum kabiliyetini sınayan, sınavlarda karşınıza çıkabilecek nitelikte olan bütün sorulara yer vermeyi amaçladık.

Uzun bir çalışma sonunda, titizlikle hazırlanmış olan kitabımızın sizi hedeflerinize ulaştıracağına inanıyor ve size başarılar diliyoruz.

Makbule EKİCİ

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat