600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Arsen Lüpen Bütün Maceraları - 1 813 - Maurice Leblanc | Yeni ve İkinc

Arsen Lupen Bütün Maceraları 1

Arsen Lüpen Bütün Maceraları - 1 813

ISBN / BARKOD : 00000305355
Üretici : Güncel Yayıncılık Sahaf
Yazar : Maurice Leblanc
Sayfa Sayısı : 383
Konu Edebiyat / Fransız Edebiyatı
Edebiyat / Polisiye
Sosyal adaletsizliğe karşı duran, kamunun vurdumduymazlığıyla savaşan; bürokrasiyle, devlet dairelerindeki tekdüzeklikle ve de yaşamla zaman zaman gırgır geçen, tüm zamanların en sevimli ve çapkın kahramanı Arsen Lüpen'in maceraları Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 10,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

00000305355

Boyut

13.50x20.00

Sayfa Sayısı

383

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2003-10

Çeviren

Saffet Günersel

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Sosyal adaletsizliğe karşı duran, kamunun vurdumduymazlığıyla savaşan; bürokrasiyle, devlet dairelerindeki tekdüzeklikle ve de yaşamla zaman zaman gırgır geçen, tüm zamanların en sevimli ve çapkın kahramanı Arsen Lüpen'in maceraları başlıyor.
Paris'i dolaşmaya gelen 'Pırlanta Kralı' Rudolf Kesselbahc gücünü daha da pekiştirecek esrarengiz bir adamın peşindedir. Ancak Kesselbahc projelerini hayata geçirmeye fırsat bulamadan bir sabah otel odasında ölü olarak bulunur. Maktülün üzerinde Arsen Lüpen'in kartı vardır. Cinayet, Kibar Hırsız Arsen Lüpen'in nefret ettiği bir eylem olmasına başaran gizemli bir şahsı, onun adına cinayetler işleyip, onu pes dedirtecek durumlara sokmaktadır. Ne var ki Lüpen, yüksek dehası sayesinde olayları bazen dört duvar arasında çözerken, Alman İmparatoru'nu dahi ayağına getirtecek kudrette olduğunu kanıtlar. Lüpen'in tek zaafı kadındır; bu kez de aşık olacaktır... Acaba bu aşk mutlu sonla mı bitecek?.. Göreceğiz.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat