600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
2055: Büyük Hesaplaşma - Teri Terry- | Yeni ve İkinci El Ucuz Kitabın

2055: Büyük Hesaplaşma

Tehlike Dolu Bir Dünyada Kime Güvenebilirsiniz?

ISBN / BARKOD : 12345678296234
Üretici : Altın Kitaplar Yayınevi Sahaf
Yazar : Teri Terry
Sayfa Sayısı : 360
Konu Edebiyat / Gençlik Edebiyatı
Son zamanlardaki satış : 1
Kyla programlanmadan önceki hayatına dair hiçbir şey hatırlamamalıydı ama geçmişine ait karanlık sırlar gömülü oldukları yerde kalmayacak. Huda baskısı ve özgürlük mücadelesi arasında bir savaşın ortasında kaldı ve sağ Yazının devamı...
Kargo Ücreti : 65,00 TL
Kitapsahaf Fiyatı : 14,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678296234

Boyut

14.00x20.00

Sayfa Sayısı

360

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2014

Çeviren

Özgecan Kunt

Kapak Türü

Ciltli

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Kyla programlanmadan önceki hayatına dair hiçbir şey hatırlamamalıydı ama geçmişine ait karanlık sırlar gömülü oldukları yerde kalmayacak. Huda baskısı ve özgürlük mücadelesi arasında bir savaşın ortasında kaldı ve sağ çıkamayacağı bir çıkmaza doğru sürüklenmeye başlıyor. Beni umutsuzca arayışı devam ederken bu sırlar ve yalanlar dünyasında kime güvenebilir?
Geçmişinden gelen karizmatik fakat tehlikeli biri, çokça övülen 2054: Çıkış Yokun bu gergin ve sürükleyici devam kitabında Kylayı kendi yolunu seçmeye zorluyor.

YAZAR HAKKINDA
Teri Terry; Fransa, Kanada, Avustralya, İngiltere ve sayamayacağı kadar çok adreste yaşadı, üç diploma, birkaç pasaport ve alışılmadık bir isim edindi. Geçmiş kariyerinde bilimadamı, avukat, optometri uzmanıydı. İngilterede aralarında okullar, kütüphaneler ve bir sesli kitap hayır kuruluşunun da olduğu çok çeşitli işlerde çalıştı. Brokoliden nefret eder, kedileri sever ve büyüdüğünde ne yapmak istediğini nihayet bulmuştur.

YAZARIN ALTIN KİTAPLARDAKİ DİĞER KİTAPLARI
2054: Çıkış Yok

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat