600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
2020 KPSS Baba Zümre Gelişim ve Öğrenme Notları - Zafer Özcan Oflazoğl
%30 indirimli

2020 KPSS Baba Zümre Gelişim ve Öğrenme Notları

ISBN / BARKOD : 9786053290004
Üretici : Uzman Kariyer Yayınları
Yazar : Zafer Özcan Oflazoğlu
Sayfa Sayısı : 160
Konu Eğitim / Eğitime Yardımcı Kitaplar
Sevgili Arkadaşım, Bu kitabı senin için piyasadaki diğer tüm kitaplardan farklı yapmaya çalıştık. Amacımız Eğitim Bilimleri denizine yeni girecek olan arkadaşları şekillerle, desenlerle, eğlenceyle karşılamak, derslere hızlıca Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 29,90
Kitapsahaf Fiyatı : 20,93
Kazancınız : 8,97

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

9786053290004

Boyut

195-275

Sayfa Sayısı

160

Basım Yeri

Ankara

Basım Tarihi

2019-09

Kapak Türü

Karton

Kağıt Türü

1.Hamur

Dili

Türkçe
Sevgili Arkadaşım,

Bu kitabı senin için piyasadaki diğer tüm kitaplardan farklı yapmaya çalıştık. Amacımız Eğitim Bilimleri denizine yeni girecek olan arkadaşları şekillerle, desenlerle, eğlenceyle karşılamak, derslere hızlıca ısınmalarını sağlamak ve sosyal medya üzerinden yapacağımız derslere not imkanı sunmaktır. Bununla birlikte canlı derslerimiz için konuları özetlemeyi, ders esnasında bol sorularla da konuları pekiştirmeyi hedefledik.

Bu kitap kendi alanında konu anlatımlı olarak hazırlanmış en iyi kaynaklardan birisi olmuştur ve de bundan sonra taklit edilecektir. Görsel hafızalarla amacına hizmet edecek, kendi kategorisinde ilk olan Baba Zümre ders notlarının hayallerine ulaşman için bir araç olması dileğiyle.

Gelişim ve öğrenme psikolojisi kitabımı yazmam da her daim yanımda olan eşim Zeliha, biricik kızı Ela Armin ve Uzman Kariyer ailesinden Özlem Bıyıklı ve Hilal Köse'ye emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürler.

Zafer Özcan Oflazoğlu
Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat